El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló a les jornades del Curs d'Arqueologia i Antropologia forense al Front de Llevant (setembre 2017)

Membres del GRMHC van participar a les jornades de portes obertes del Curs d'Arqueologia i Antropologia forense al Front de Llevant que es van celebrar el 9 de setembre a la sala d’actes del CRA Penya Escabia de Bejís.

Després de la inauguració per l'alcaldesa i representants del GRMH de València i d'Arqueoantro, organitzadors del curs es va impartir la primera conferència a càrrec de Miguel Mezquida i Javier Iglesias, sobre excavacions a la Serra del Toro. La jornada va continuar amb les conferències sobre excavacions al Front d’Aragó i al Front de l’Ebre i Guadalajara a càrrec dels arqueòlegs Hugo Chautón i Xurxo Ayán.

Després d'un interessant debat per la vesprada va tindre lloc la inauguració de les exposicions amb conferències sobre excavacions al camp de concentració de Castuera i al Front del Nord a càrrec de Candela Martínez i de Jimy Jiménez. Un altre debat va clausurar la jornada.


Fotografia 1

Fotografia 2

Fotografia 3

Fotografia 4

Fotografia 5

Fotografia 6

Fotografia 7

Fotografia 8