El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica és una entitat nascuda de la societat civil sense ànim de lucre i no rebem cap mena d'ajuda de les administracions.


Per mantenir les nostres estructures i les diferents activitats (recerca, difusió, treballs de camp) generem unes despeses econòmiques les quals les estem assumint directament els membres. Necessitem recursos econòmics per continuar endavant en tot allò que hem començat i per això us demanem que ens ajudeu fent-nos aportacions econòmiques en el compte:


2077 0408 93 1101152357


 També ens podeu ajudar compartint informació.Si teniu coneixement d'alguna informació, testimonis orals, documentació històrica o fotogràfica que faci referència el període de la guerra civil, repressió franquista, records de llocs on hi han enterrades persones víctimes d'aquesta repressió i considereu que aquesta informació ens pot ser d'utilitat en tasques de recerca de persones desaparegudes, o pot servir per aclarir aspectes d'aquest període històric, agrairíem que ens feu partícips d'aquesta informació. De la mateixa manera si disposeu d'algun document, article o fotografia que dada la seva temàtica considereu oportú el publicar en aquesta web, també ens ho podeu enviar.


El nostre correu electrònic es:memoriac@memoriacastello.cat