Conferència “Afusellades. Les silenciades a trenc d’alba en la província de Castelló”

Dijous 20 de juny a les 19 h en Sala de Conferències de la planta baixa de la Llotja del Cànem de Castelló, tindrà lloc la conferència “Afusellades. Les silenciades a tren d’alba en la província de Castelló” a càrrec de l’historiador Narcís Tena Sales. Aquest acte és organitzat per la Càtedra d’Història i Memòria Democràtica de l’UJI i pel Grup per la Recerca de la Memòria Històrica.

Narcís Tena Sales es graduat en Història (UV, 2021), beneficiari d’una Beca de Col·laboració en el Departament d’Història Moderna i Contemporània de la Universitat de València el curs 2020-2021, Màster Universitari en Història Contemporània (UV, 2022) membre directiu del Centre d’Estudis del Maestrat i director del consell de redacció. Realitza la seva tesi doctoral entre la Universitat de València i la Universitat Jaume I sobre la repressió franquista contra les dones de la província de Castelló focalitzant el seu estudi en els primers moments de l’ítem punitiu i la col·laboració ciutadana amb la dictadura. Assistent i conferenciant en diversitat de cursos de formació i seminaris sobre memòria històrica, arxivística i el segle XX a Catalunya i Comunitat Valenciana. Ha col·laborat amb projectes de divulgació i audiovisuals. Els seus interessos giren entorn de la història local, la microhistòria, història de gènere, la història oral i la història social.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt