Acte 1 de novembre d’homenatge a les víctimes de la repressió franquista al cementiri de Castelló

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló va organitzar com  els últims anys un acte d’homenatge i record a les víctimes de la repressió franquista soterrades al cementiri de Castelló. L’acte de caràcter institucional ha comptat amb la col·laboració i participació de l’Ajuntament de Castelló.

Més de 150 persones van assistir a un emotiu acte que es va iniciar amb una intervenció musical que va donar pas als parlaments de la representant del GRMHC i familiar de víctima de la repressió Carmen Arnal, el representant del PSPV-PSOE Paco Gil, la regidora de Cultura Vero Ruiz i l’alcaldessa de la ciutat Amparo Marco, per finalitzar amb un tancament musical. L’ofrena de flors al monòlit ubicat a la vora del Riu Sec amb el parlament dels companys del GRMHC Paco Mezquita i Joan Miquel Palomar, va tancar la jornada.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt