Política de privacitat

Qui som

La nostra adreça web és https://memoriacastello.cat/ i pertany al Grup per la Recerca de la Memòria Històrica, associació legalment constituida amb CIF G12660775 i seu social en C/Antonio Maura, CP: 12001, de Castelló de la plana.

Quines dades personals recollim i per què les recollim

 • Per fer la subscripció al nostre butlletí de notícies.
 • Per fer consultes a través del formulari de contacte.
 • Per formar part del Grup com a col·laborador/a.

La informació personal la farem servir de la següent manera:

 1. Per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins o altra informació d’interés.
 2. Per establir comunicació amb persones subscriptores, col·laboradores i/o usuàries d’aquest lloc web.
 3. En cadascuna de les diferents situacions, com que cada persona usuària té ple dret sobre les seves dades personals i sobre l’ús de les mateixes, podràs exercitar-los en qualsevol moment.
 4. En cap cas cedirem les teues dades a tercers entitats o persones sense prèvia informació i sol·licitud expressa del teu consentiment.

Sistemes de captura d’informació personal que utilitzem:

Formularis de subscripció i col·laborador/a: Dins del web existeixen  diverses opcions per activar-te en aquestes opcions. Si utilitzes filtres d’spam, si us plau, afegeix el nostre servei de correu electrònic a l’adreça de la teua llista de remitents permesos.

Formulari de contacte: També existeix un formulari de contacte per consultes, suggeriments o contacte diversos. En aquest cas s’utilitzarà l’adreça de correu electrònic per respondre a les mateixes i enviar la informació que la persona usuària requereixi a través del web.

Les persones usuàries podeu cursar la baixa, en qualsevol moment, de tots aquells serveis prestats pel Grup per la Recerca de la Memòria Històrica a través dels butlletins; en els correus rebuts podreu trobar l’opció de cancel·lar la subscripció.

En activar una subscripció, en tant que Persona Usuària entens que:

 • Des de el moment en que efectues la subscripció, el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica té accés a: Nom, cognoms i correu electrònic.
 • Garanteixes que les dades personals facilitades a través dels diferents formularis són reals, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació de les mateixes. Igualment, garanteixes que tota la informació facilitada correspon amb la teva situació real, que es troba actualitzada i és exacta. Igualment, t’obligues a mantenir en tot moment les teues dades actualitzades, sent l’única persona responsable de la inexactitud o falsedat de les mateixes, així com dels perjudicis que pugui ocasionar aquesta actuació del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica o a tercers amb motiu de l’ús de les referides dades.

Serveis oferts per tercers en la nostra web

Per proporcionar serveis estrictament necessaris pel desenvolupament de la nostra activitat, compartim dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Totes les utilitats que oferim per tercers són estrictament necessàries pel desenvolupament de la nostra activitat i han estat seleccionades atenent al compliment dels drets que nosaltres mateixos preservem.

Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per a la realització de les seues funcions, si bé no podran utilitzar-la per altres finalitats. Igualment hauran de tractar la informació personal de conformitat amb aquesta Política de Privacitat i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades.

No compartim dades amb cap empresa ni amb tercers.

Sistemes de captura de dades personals que recull el nostre web

El nostre web utilitza diferents sistemes de captura d’informació personal, requerint sempre el vostre consentiment previ per tractar les dades personals d’acord amb les finalitats indicades.

Com persona usuària recorda que tens dret a revocar el teu consentiment previ en el moment en que així ho consideris necessari.

Exercici dels drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició

 

Pots adreçar les teves comunicacions i exercitar els teus drets ARCO seguint les formalitats imposades per la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el seu Reglament de Desenvolupament.

Així ens pots fer arribar la teua sol·licitud escrita i signada en la que es continguen les següents dades: nom i cognoms, domicili a efectes de notificacions, juntament amb prova vàlida en dret com una fotocòpia del teu DNI o equivalent, i la petició en que es concreti la teva sol·licitud. L’escrit cal que l’adreces al següent mail:  memoriac@memoriacastello.cat

Acceptació i consentiment

Com a persona usuària declares haver estat informada de les condicions sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, acceptant i consentint el tractament de les mateixes per part del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica, en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privacitat.

Canvis en la present política de privacitat

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica es reserva el dret a modificar la present política per tal d’adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el Prestador del servei anunciarà en aquest web els canvis introduïts amb raonable antelació a la seua posada en pràctica.

Correus comercials

De conformitat amb la LSSICE, el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica no fa pràctiques d’SPAM, motiu pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagen estat prèviament sol·licitats o autoritzats per la persona usuària.

En conseqüència, en cadascun dels formularis del web, en tant que persona usuària, tens la possibilitat de prestar el teu consentiment exprés per rebre la “Newsletter” o butlletins, amb independència de la informació puntualment sol·licitada.

 

De part de l’equip que formem el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica t’agraïm el temps dedicat a llegir aquesta política de privacitat.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

  Desplaça cap amunt