CENS DE VÍCTIMES DE LA GUERRA CIVIL I EL FRANQUISME DE LES COMARQUES DE CASTELLÓ

Cens elaborat per Juan Luís Porcar
Aquest cens de víctimes de les comarques de Castelló és resultat de l’anàlisi i consulta de bibliografia especialitzada, fonts arxivístiques i documentals i investigació pròpia. Inclou informació relativa a les víctimes de la Guerra Civil i el Franquisme a l’àmbit territorial de les comarques de Castelló i de víctimes amb veïnatge en la província de Castelló represaliades o desaparegudes en altres llocs de l’estat.
Algunes dades d’interés:
Pots cercar per diferents camps d’informació:
Tipologia repressiva i altres casuístiques de morts violentes:
Podeu cercar per diferents casuístiques de tipologia repressiva i morts violentes amb l’opció de cercar les víctimes ocasionades dins del territori de les comarques de Castelló i de les víctimes amb veïnatge a localitats de la província mortes al territori de la resta de l’Estat.

FORMULARI DE RECERCA

<< < 1 > >>Total de resultats: 7714. Mostrant: 10
NomData defuncióResidènciaProcedènciaEdatProfessióMunicipi defuncióLloc defuncióTipologia de la mort
Abad Barberá, Vicente1938/08/28Coves de Vinromà68LlauradorCoves de VinromàDubtosos
Abad López, Manuel1936/10/16Vila-real43Valmojado (Toledo)Guerra fora província
Abad Marzal, Enrique1939/11/04Almenara49BarberBorrianaRepressió franquista
Abad Remocha, Victorio1938/06/13Castelló45TelegrafistaCastellóPlaza de la PazRepressió republicana
Abad Ros, Bautista1938/07/05Borriana73LlauradorBorrianaRepressió republicana
Abad Seijas, Tomás1938/07/08SaragossaSoldatCastellóGuerra
Abad, Jesús1938/06/12Serra (Murcia)Vall d’UixóGuerra
Abad, Víctor1938/05/08AlacantSoldatMorellaGuerra
Abarques Cabedo, Vicente1936/11/13Villahermosa46LlauradorAlcoraRepressió republicana
Abat Salveña, Eusebio1939/01/07CastellóGuerra

ALTRES BASE DE DADES I BUSCADORS

Locals, del País Valencià i estatals

Cens de víctimes elaborat per l'Aula Militar Bermúdez de Castro

Víctimes en el front de batalla, repressió durant la Guerra Civil i repressió durant el Franquisme. L’àmbit territorial de la província de Castelló i de persones amb veïnatge en la província de Castelló represaliades o desaparegudes en altres llocs de l’estat.

Cens de víctimes de la Guerra, el Franquisme i la Transició al País Valencià

Base de dades impulsada per la Coordinadora d’Associacions per la Memòria Democràtica del País Valencià, amb el suport de Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica. Es pot buscar per noms, cognoms, dates, localitats, comarques…. i obrir la pestanya que incorpora més informació extreta de l’expedient personal.

PARES. Portal de Víctimes de la Guerra Civil i Represaliats del Franquisme

Amb la difusió i posada a disposició de la ciutadania del Portal de Víctimes de la Guerra Civil i Represaliats del Franquisme, el Ministeri de Cultura i Esport compleix un dels mandats més significatius de la Llei de la Memòria Històrica: facilitar l’accés als documents relatius a les víctimes de la Guerra Civil, l’exili i les seues conseqüències i la repressió durant la dictadura franquista.

Base de dades de militars republicans amb graduació. Militars i membres de les forces d’ordre public al servei de la República (1936-1939)

La base de dades recull els noms de les persones que van estar al servei de la República en les Forces Armades, Forces d’Ordre Públic o cos de carrabiners durant la Guerra Civil Espanyola (1936-1939) i els nomenaments van aparéixer durant els anys de conflicte en diferents publicacions oficials.

Desapareguts de l’exèrcit de Terra de la República Española (1936-1939)

La base de dades recull els noms de les persones que pertanyen a l’Exèrcit de la República durant la Guerra Civil Espanyola, van ser causants del dret de percepció de pensió per mort, desaparició o inutilitat. A més del nom figuren la professió o professions declarades,  junt amb les dades de localització del document de què s’ha extractat la informació i de la documentació complementària.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt