Acte en record de les víctimes del franquisme al cementiri de Castelló

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló va organitzar com en els últims anys un acte d’homenatge i record a les víctimes de la repressió franquista soterrades al cementiri de Castelló.

Aquest any amb motiu de la inauguració de la primera fase del Memorial Democràtic al cementiri civil impulsada per l’Ajuntament de Castelló amb la instal·lació d’unes noves plaques amb tots els noms de les víctimes de la repressió i un panell informatiu, l’acte de caràcter institucional ha comptat amb la participació de l’Ajuntament.

Més de 200 persones van assistir a un emotiu acte que moderat per la nostra companyera Maribel Peris es va iniciar amb una intervenció musical que va donar pas als parlaments de la regidora de Cultura Verònica Ruiz, el representant del GRMHC Jordi Caballero i l’alcaldessa de Castelló Amparo Marco, per finalitzar amb un cant d’albades per Pep Martí i un torn obert d’intervencions del públic. L’ofrena de flors al monòlit ubicat a la vora del Riu Sec va tancar la jornada.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt