Actualització de la Biblioteca del GRMHC

Durant els últims mesos hem augmentat el nostre fons bibliogràfic amb la incorporació de més de 50 llibres i alguns números de publicacions periòdiques de les quals no disposaven a la nostra col·lecció.

Entre els llibres cal destacar “El derecho de Franco” (1936-1975) de Marc Carrillo, “Tragedia en tres actos: los juicios sumarísimos del Franquismo” d’Alfonso M.Villalta Luna, “Situación penitenciaria de las mujeres presas en la cárcel de Saturrarán durante la guerra civil española y la primera posguerra” de José Luis de la Cuesta, Francisco Etxeberria Gabilondo i Ana Isabel Pérez Machío, “Historia del movimiento libertario español” de Julián Vadillo Muñoz, “Geografía humana de la represión franquista. Del golpe a la guerra de ocupación (1936-1941)” de Gutmaro Gómez Bravo, “Crítica de la razón compasiva. Reconstrucción, transmisión y poder en la memoria del pasado” de Ricard Vinyes, “Milicianas, la historia olvidada de las combatientes antifascistas” de Gonzalo Berger, “Diario de guerra: memorias de un combatiente de la LXIV brigada mixta” de Juan Francisco Fuertes Palasí, “Aules buides, escoles oblidades” d’Ernest Nabas i Javier Andrés.

Tambe dos llibres de membres del GRMHC, la tercera edició de “Històries de vida al Castelló de la guerra i la postguerra” de Maribel Peris, i “Una repressión olvidada, el carlismo perseguido por el franquismo y la extrema derecha” de Josep Miralles.

Hem incorporat també en el marc d’aquestes noves adquisicions una donació de llibres que hem classificat i catalogat, realitzada per Maria Tello, neboda de Manuel Fabra Agut, referent provincial republicà als anys 30, exiliat a França.

Amb relació a les revistes s’han incorporat números de nous títols com Quaderns de memòria i justícia, Papers dels Ports de Morella, Poble, Fulls de Sant Jordi del Maestrat, Lectures de l’Institut Obrer, Aigualit i Ateneo de Castelló.

Podeu consultat tot el nostre fons bibliogràfic en la nostra web https://memoriacastello.cat/biblioteca/

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt