Debat sobre memòria històrica organitzada per Molts Mons

El 31 de març de 2014 l’associació cultural Molts Mons va organitzar a la llibrería Argot de Castelló una xerrada i debat sobre memòria històrica realitzada pel Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

La xerrada va ser impartida per Juan Miguel Palomar i baix el títol “La memòria oblidada” va tractar diferents aspectes d’actualitats relacionats amb la memòria històrica i les diferents activitats impulsades pel grup. Entre altres temes es va analitzar la situación actual de les víctimes de la guerra civil i el franquisme a l’Estat espanyol; les demandes de veritat, justícia i reparación davant la justícial nacional i internacional; les actuacions referents a assistència històrica i judicial a familiars de víctimes de la repressió; el treball del grup de difusió de la memòria mitjançant actes, jornades i conferències; la recuperació del patrimoni de la guerra civil, i altres temes d’interés.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt