Denúncies de desaparicions forçades davant la justícia argentina

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló presenta al Consulat General de la República Argentina la denúncia d’un familiar d’una víctima de desaparició forçada.

Així mateix  orientarà a totes les persones familiars o víctimes del franquisme de les comarques de Castelló que desitgen impulsar aquest procés judicial, en el marc del procés obert per la Justícia argentina contra els crims del franquisme com a delictes de desaparicions forçades i crims contra la humanitat.

Totes aquelles persones i famílies interessades poden adreçar la seua denúncia a la secció Nacionalidades dels consulats argentins a Espanya, en el cas del Consulat d’Argentina a Barcelona facilitant el text de la denúncia amb carácter previ acbarc@mrecic.gov.arCONSULADO GENERAL Y CENTRO DE PROMOCIÓN DE LA REPÚBLICA ARGENTINA EN BARCELONA i seran citats per signar la denúncia una volta  passada a format d’escriptura pública.

Per a qualsevol dubte o ajuda en la gestió posar-se en contacte amb el grup mitjançant la nostra adreçamemoriac@memoriacastello.cat

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt