Dia dels Drets Humans: concentració per les víctimes del franquisme 10 desembre 19:00 plaça de la Verge de València

Divendres 10 de desembre a les 19:00 en la plaça de la Verge de València va tindre lloc la concentració ciutadana “Front la impunitat: Veritat, Justicia i Reparació” a la qual es van sumar més de seixanta organitzacions socials, polítiques i sindicals, entre les quals es troben el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló i l’Associació de familiars de les víctimes del franquisme del cementeri de Castelló. En aquest acte es va comptar amb la presència de la consellera Rosa Pérez Garijo i que obrirà el cantautor Pau Alabajos amb una actuació musical.

Amb motiu del Dia del Drets Humans, la Coordinadora d’Associacions per la Memòria Democràtica del País Valencià (CAMDE-PV), la Plataforma d’Associacions de Familiars de Víctimes del Franquisme de les Fosses Comunes de Paterna i Acció Ciutadana contra la Impunitat del Franquisme del País Valencià, van convocar a la ciutadania a una concentració que porta per lema “Front a la Impunitat, Veritat, Justícia i Reparació”. Aquesta s’emmarca en la reivindicació de les víctimes del franquisme, en el marc de les recomanacions reiterades per part de les Nacions Unides que insten a Espanya a posar fi a la impunitat del franquisme. Podeu trobar més informació sobre l’acte en la nota de premsa i en el web: https://www.memoriademocratica-pv.org

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt