El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló a les jornades del Curs d’Arqueologia i Antropologia forense al Front de Llevant

Membres del GRMHC van participar a les jornades de portes obertes del Curs d’Arqueologia i Antropologia forense al Front de Llevant que es van celebrar el 9 de setembre a la sala d’actes del CRA Penya Escabia de Bejís.

Després de la inauguració per l’alcaldesa i representants del GRMH de València i d’Arqueoantro, organitzadors del curs es va impartir la primera conferència a càrrec de Miguel Mezquida i Javier Iglesias, sobre excavacions a la Serra del Toro. La jornada va continuar amb les conferències sobre excavacions al Front d’Aragó i al Front de l’Ebre i Guadalajara a càrrec dels arqueòlegs Hugo Chautón i Xurxo Ayán.

Després d’un interessant debat per la vesprada va tindre lloc la inauguració de les exposicions amb conferències sobre excavacions al camp de concentració de Castuera i al Front del Nord a càrrec de Candela Martínez i de Jimy Jiménez. Un altre debat va clausurar la jornada.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt