Excursió pels masos de Penyagolosa

 

El passat 5 d’octubre el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló va organitzar una excursió pels voltants de Penyagolosa dirigida per Sol González i Antonio Giner.

Des de Sant Joan es va pujar pel barranc de La Pegunta fins agafar la senda que ens va conduïr a la font de la Cambreta i al single de Marcen on van gaudir d’unes impressionants vistes i van visitar les trinxeres de la guerra civil que es conserven a la zona. Després es va baixar passant pel mas de la Cambreta –on es van visitar els petrogrifs que hi ha prop del mas a la vora de la pista- cap als xalets de la Banyadera on ens esperava Ferran Sanchis, expert coneixedor de la zona. Dels xalets i gaudint en tot moment del paisatge i d’una propicia jornada micològica, es van visitar les trinxeres del mas de Vela i passant pel mas de Benages i un interessant carrascar es va dinar al mas de les Xiquetes on ens esperava el seu propietari Toni Valesa gaudint de la seua hospitalitat, finalment i després de dinar va finalitzar la marxa tornant per senda i pista a Sant Joan de Penyagolosa.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt