Excursió pels masos del Pla d’Amunt

 

El dissabte 7 de març el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica va realitzar un recorregut a peu pels masos del Pla d’Amunt de Vistabella. Van deixar els cotxes prop de l’Alforí i marxant a peu per la pista van arribar al mas de Monfort i al mas de Gual on ens van apropar al pou i van esmorçar als seus bancals.

Des de el mas de Gual van marxar cap el mas de l’Espí, visitant el mas del Pinaret i el mas de Badal, que va servir d’escola rural als anys de posguerra i encara es poden observar els restes que evidencien aquest ús. Van visitar un espí centenari i van dinar al poble en un matí assolejat i de temperatura agradable.

Ací tenim un article del nostre company Martí Domínguez publicat a El País que ens fa reflexionar sobre un moment de l’excursió.

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2015/03/11/quadern/1426103156_355533.html

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top
    Scroll to Top