Finalització del curs del CEFIRE de Castelló: Materials i recursos didàctics sobre memòria històrica democràtica de Castelló.

El dilluns 4 d’abril del 2022 va ser l’última sessió del curs 22CA45IN002 – Materials i recursos didàctics sobre Memòria Històrica Democràtica de Castelló oferit pel CEFIRE de Castelló per a professorat de tots els nivells educatius interessat en la matèria. En el curs han participat com a ponents diversos membres del GRMHC, sent els objectius d’aquest, entre d’altres: donar a conéixer els materials i recursos elaborats pel GRMH de Castelló, perquè el professorat en puga fer ús en la seua intervenció a l’aula; i facilitar el desenvolupament del currículum, pel que fa als temes de Memòria Històrica Democràtica, a partir del context geogràfic pròxim a l’alumnat de Castelló (ciutat i comarques). 

Aquesta última sessió ha sigut una visita guiada al cementeri de Castelló per part Queta Rodenas, membre del GRMHC.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top