Homenatge a les víctimes del franquisme al cementiri de Castelló

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló un any més, va organitzat l’acte d’homenatge a les víctimes de la repressió franquista, celebrat a la fossa comuna del cementiri civil de Castelló.

Aquest any l’acte va contar amb suport institucional per part de l’Ajuntament de Castelló que va adornar el recinte, contant amb els mitjans d’audio pertinents, i una carpa on es van reunir més de 100 persones, entre els quals molts dels familiars de persones soterrades en aquesta fossa. Un manifest del grup va ser llegit per Begonya Falcó, membre del GRMHC, en un acte presentat per Francesc Mezquita i que va contar també amb cant d’albades per part de Pep Martí.

Finalitzat l’acte es va realitzar una ofrena de flors al monument d’homenatge a les víctimes ubicat a la vora del Riu Sec.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt