IV Trobada d’investigadors de la Guerra Civil Espanyola a Vinaròs

 

El passat 7 d’abril el Saló d’Actes de la Fundació Caixa Vinaròs va acollir la IV Trobada d’Investigadors de la Guerra Civil organitzada pel Centre de Documentació de la Guerra Civil Espanyola amb una important participació públic.

La jornada va contar amb interessants ponències de diferents temàtiques com la Guerra Civil a la Ràpita dels Alfacs i Alcanar, els bombardejos sobre Vinaròs, la lluita antigas a la batalla de Llevant, la recerca del doctor Tallemberg desaparegut durant el conflicte bèlic a la zona de Morella, treballs de documentació fotográfica sobre el penal de Sant Miquel dels Reis i Vinaròs i la presentació del mapa de fosses de la provincia de Castelló entre altres.

Entre els ponents cal destacar investigadors de les comarques de Castelló, com de Vinaròs i comarques com el Baix Ebre i el Montsià, com Joan B. Beltrán, Vicent R. Querol, José Moya, Paco Carles, Guillem Casañ, Joan Lluís Porcar, Jesús Maestro i Antoni Arnau.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt