Jornades sobre violència i repressió als Ports durant la Guerra Civil a Portell de Morella

Portell de Morella va acollir entre el 9 i 11 de novembre unes Jornades de Memòria Històrica sobre violència i repressió als Ports durant la Guerra Civil, organitzades per l’Ajuntament de Portell i Francesc-Xavier Duarte Martínez, amb la participació de dos membres del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

La conferència inaugural el 9 de nombre va ser a càrrec de Juan Luis Porcar, membre del GRMHC, baix el títol “Els Ports, repressió franquista i memòria recuperada”. El 10 de novembre, Raül González Devis, membre també del GRMHC, va impartir una conferència baix el títol “Ensenyament i memòria històrica: el projecte de fonts orals a l’IES Vilafranca” i posteriorment en el torn de les comunicacions va analitzar també el cas de Bernabé Rovira Conejos, “Garrovera”.

Altres conferències van tractar la problemàtica la violència durant la guerra civil, les exhumacions de fosses de represaliats i els judicis sumaríssims.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt