Memòria Històrica a la Mercè de Borriana

 

El passat 9 d’abril de 2016 en el marc del cicle de Memòria Democràtica impulsat a Borriana per l’Ajuntament i el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, es van realitzar davant un nombròs públic diferents activitats i actes memorialístics.

La companyia de teatre La Medusa va fer un espectacle de memòria en el qual les dones repressaliades i les víctimes van ser l’eix del discurs artístic. Posteriorment es va inaugurar una placa que recorda a La Mercè com la presó en la qual va ser convertida durant els primers anys del franquisme i recorda als centenerars de preses i presos que van patir entre els seus murs. Per finalitzar el Centre Cultural La Mercè va inaugurar la mostra del GRMHC “Més de 10 anys de memòria” que romandrà oberta fins l’1 de maig.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top
    Scroll to Top