Patrimoni de la Guerra Civil a la Vall d’Uixó

PATRIMONI DE LA GUERRA CIVIL A LA VALL D’UIXÓ

 image

 image

Joan Miquel, Angel i Santiago, membres del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, van realitzar el 26 de novembre de 2008 una excursió per visitar restes del patrimoni de la guerra civil en el terme de la Vall d’Uixó.

Des del barri de Texas es van dirigir cap a la zona de Sant Antoni, es va visitar un búnquer ben conservat amb dos entrades i passadís amb entrada posterior. Seguint camí es veu la muntanya coberta de búnquers i trinxeres. Es fa un seguiment i es fotografien les troballes. Hi ha parts més ben conservades i altres enrunades pel pas del temps i l´acció de l´home. Es trobem zones de tir on el sostre s´ha esfonsat.

El camí és de fàcil accés des del poble i es planteja la possiblitat en el futur de fer un itinerari històric senyalitzat.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt