Presentació de El temps perdut: memòria històrica de Vistabella a la llibreria Argot

 

El llibre col·lectiu impulsat pel Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló El temps perdut: memòria histórica de Vistabella coordinat per Antonio Giner i Juan Luis Porcar i publicat per la Universitat Jaume I, va ser presentat el 24 de març a la llibrería Argot de Castelló.

L’acte va contar amb la presència de més de 60 persones, des de investigadors, aficionats a la història, veïns de la localitat i familiars de persones vinculades a la publicació i a les històries que en ella es donen a conèixer. La presentació va estar a càrrec de José Joaquín Gual, director de l’ESTCE de la Universitat Jaume I, natural de Vistabella, població de la qual va ser alcalde fa pocs anys; Martí Domínguez, escriptor, periodista i biòleg, autor del pròleg del llibre i vinculat a les diferents excursions i activitats del grup; i Francesc Mezquita, historiador, membre del GRMHC i autor de dos articles a la publicació.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt