Presentació de Un país en gris i negre a Benassal

 

El 12 d’agost de 2015 es va presentar a la sala d’actes de Cajamar a Benassal, el llibre “Un país en gris i negre: memòria histórica i repressió franquista a Castelló” de Juan Luis Porcar. L’acte va contar con la presència de prop de 40 assistents.

A la presentació del llibre van participar en primer lloc Pilar Vidal, membre del Grup per la Recuperació de la Memòria de Benassal, associació organitzadora de l’acte en el marc de les seues Jornades Culturals. Va continuar amb una breu intervenció de l’autor, Juan Luis Porcar, que va destacar la col·laboració durant anys dels dos grups de memòria, el de Benassal i el de Castelló, en diferents activitats. Raül González, membre del GRMH va realizar la seua intervenció sobre el contingut del llibre. Per finalitzar es va projectar un powerpoint sobre la repressió i amb casos més específics de la localitat, comentats per l’autor i per Raül González, amb la participació d’algún membre del públic.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt