Presentació de Un país en gris i negre a Vilafranca

 

El passat 23 de gener de 2016 la Casa Social de Vilafranca va acollir la presentació del llibre publicat per la Universitat Jaume I,Un país en gris i negre: memòria històrica i repressió franquista a Castelló, de Juan Luis Porcar.

L’acte organitzat a iniciativa de Marga Marín, col·laboradora del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica i familiar de víctima del franquisme, va ser coordinat per l’Ajuntament de Vilafranca.

Més de 20 persones van assistir a un acte que va estar presidit i presentat per l’alcalde de la localitat, Oscar Tena, i amb intervencions de l’autor i de Raül González Devis, investigador i membre també del GRMHC. Una projecció audiovisual sobre la repressió a la localitat va obrir un interessant debat entre el públic assistent i els membres de la taula, facilitant el coneixement de noves informacions.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt