Presentació de Versos condemnats a mort

 

El 15 d’abril de 2019 es va presentar al Menador Espai Cultural el llibre Versos condemnats a mort: Prisión Provincial de Castelló 1939-1940, publicat per l’Ajuntament de Castelló i Publicacions de la Universitat Jaume I a iniciativa del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica.

El llibre de Miren Josebe Sabater i María José Martínez es una nova edició i actualització del publicat per l’Ajuntament de Castelló als anys 90 on recull poemes de diferents presos que finalitzada la Guerra Civil van estar a la presó de Castelló, alguns dels quals van ser afusellats per les seues responsabilitats polítiques.

Més de 100 persones van assistir a un emotiu acte on familiars dels poetes protagonistes de la història i membres del GRMHC van llegir alguns dels poemes.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt