Presentació segona edició “Castelló sota les bombes”

Fira del Llibre 2007

 image

Divendres 4 de maig a les 18h. es va presentar la segona edició del llibre CASTELLÓ SOTA LES BOMBES a la Fira del Llibre de Castelló.

Els membres del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, Maribel Peris, Teresa Armengot i Paco Mezquita, van explicar els objectius del grup respecte la difusió d’aquest projecte en l’àmbit cultural de la societat castellonenca, la recerca de documentació i les investigacions realitzades en aquest treball col·lectiu, les modificacions i noves informacions recollides en aquesta segona edició de la publicació, i una valoració sobre de la vigència de la recerca i la reflexió al voltant de la memòria històrica a Castelló.

A la finalització de l’acte es van recollir signatures entre els assistents per demanar una major sensibilització en la protecció del patrimoni de la guerra civil a la ciutat i la recuperació d’un refugi de la guerra civil com espai cultural i social.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt