Primer homenatge al combatent republicà a Sucaina (Alt Millars)

El passat 2 de juliol va tenir lloc a les muntanyes de Sucaina el primer homenatge al combatent republicà, una activitat que formava part d’unes jornades organitzades per l’associació “Montañas de libertad, recuperando memoria” que no van poder celebrar-se el día anterior per la negativa de l’ajuntament de la localitat de cedir locals per a les activitats. Malgrat els impediments, l’associació va mantindre l’acte d’homenatge a les muntanyes properes a la població, i així diumenge 2 de juliol més de 100 persones, membres de diferents associacions i de diversos llocs de tot el País Valencià, van participar a l’acte.

Ernesto Rodrigo, impulsor de l’associació, i Joan Antoni Castillo, net de Juan Castillo, alcalde del poble afusellat, van protagonitzar els parlaments en el marc d’una escenografia espectaculars amb tantes banderes republicanes al vent com pobles de la comarca de l’Alt Millars. Una actuació musical de tambors va tancar un acte en el qual el GRMHC va estar representat per Tremedal Martí, Joan Antoni Andrés i Juan Luis Porcar.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top