Segona edició d’Un país en gris i negre

Publicacions de la Universitat Jaume I edita la segona edició del llibre Un país en gris i negre: memòria històrica i repressió franquista a Castelló de Juan Luis Porcar.

En aquesta obra s’explica com la consolidació del règim franquista es va fonamentar en la repressió i l’extermini dels adversaris polítics i d’institucions i idees que havien configurat la Segona República. Un país en gris i negre: memòria històrica i repressió franquista a Castelló analitza com es va implantar la maquinària repressiva del Nou Estat a la província de Castelló, l’organització del sistema judicial i carcerari, i posa noms i cognoms a les víctimes mortals de la repressió franquista, com a resposta a les legítimes necessitats d’informació i localització que tenen els familiars, per retre homenatge als vençuts amb el relat d’una història que no s’ha contat.

En aquesta segona edició s’introdueixen nous contiguts relatius als procediments judicials sumaríssims, a la repressió sobre les dones i el món de les presons, i a la recerca realitzada sobre les víctimes de la repressió franquista soterrades a la fossa del cementiri civil de Castelló, a més de noves fotografíes i informacions proporcionades per familiars de repressaliats.

Podeu trobar aquesta segona edició del llibre a les principals llibreríes de la ciutat de Castelló, a la seu del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica, contactant amb l’autor o mitjançant internet en aquesta adreça:

http://www.tenda.uji.es/pls/iglu/!GCPPA00.GCPPR0002?lg=CA&id_art=1515

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt