VI Jornades de Memòria Històrica de Vistabella del Maestrat

 

El 14 i 15 d’agost de 2015 el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló va organitzar a l’antiga presó, Seu del Penyagolosa de la Universitat Jaume I a Vistabella, les VI Jornades de Memòria Històrica de Vistabella del Maestrat.

A la primera jornada l’investigador Clemente González va presentar el seu llibre “Entre Peñagolosa y Espadán, secretos de un campo de batalla”. A la jornada seguent, el dissabte 15 d’agost pel matí Carmen Ortells, membre del GRMH, va presentar donant lectura al treball de Maribel Peris “Crims del franquisme, 76 anys després”, i a continuación Francisco Collado va presentar el seu llibre “Homes del bosc”.

De vesprada Francesc Mezquita, membre també del GRMH va impartir una xerrada sobre les eleccions a Vistabella durant la Segona República. L’assistència a les jornades va ser considerable amb unes 40/50 persones assistents a totes les conferències i presentacions.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top
    Scroll to Top