XIV Jornades de Memòria Històrica de Castelló: les fosses de la memòria

El 3 de desembre de 2016 es van celebrar a la Llotja del Cànem de Castelló, Seu de la Ciutat de la Universitat Jaume I, les XIV Jornades de Memòria Històrica de Castelló baix el títol Les fosses de la memòria, organitzades pel Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Les jornades es van iniciar amb una xerrada del membre del GRMHC i investigador Juan Luis Porcar que va explicar el treball de recerca sobre les víctimes de la repressió franquista soterrades al cementiri de Castelló i el projecte de Memorial Democràtic impulsat per l’Ajuntament de Castelló. Posteriorment Carmen María Serrano, tècnica de Cultura de l’Ajuntament, va fer la presentació del projecte del Memorial amb les seues fases programades i  característiques tècniques.

La segona part de la jornada va contar amb la participació de l’arqueòleg Miguel Mezquida, amb la seua xerrada sobre excavacions i exhumacions de fosses de la Guerra civil I el Franquisme al País Valencià, en la qual va presentar un mapa de fosses actualitzat al nostre territori.

Les jornades van comptar amb la participació de més de 50 persones i a la seua finalització es va obrir un interessant debat sobre diferents aspectes de les jornades i de memòria històrica.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt