14 d’abril, record homenatge a les víctimes dels camps d’extermini nazis

L’Associació Republicana González Cherma de Castelló va organitzar el 14 d’abril un acte d’homenatge als republicans castellonencs que van morir afusellats durant la Guerra Civil i la dictadura franquista. L’acte oficial, que va reunir a prop de 100 persones en el cementiri civil de Castelló, forma part del programa d’activitats que l’entitat ha organitzat aquest any per a commemorar en la ciutat una nova edició de les Jornades Republicanes de Castelló, en les quals també col·laboren els representants del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de de Castelló.

En el transcurs de l’acte es va inaugurar una nova inscripció en memòria de totes aquelles persones originàries de les comarques de Castelló que van morir en els camps d’extermini nazis a Alemanya durant la II Guerra Mundial.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top