28 de març Homenatge a les víctimes del tardofranquisme i la transició

Dimarts 28 de març el GRMHC es va sumar a l’acte d’homenatge a les víctimes del tardofranquismo i la transició que organitza la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica en el dia de les víctimes en el País Valencià (aniversari de la mort de Miguel Hernández). A les 18:30 en el Centre Cultural La Beneficència, carrer Corona 36 a València.

La nostra associació, representada per Josep Prades membre del GRMHC i víctima del tardofranquisme, amb l’Acció Cultural contra La Impunitat del Franquisme, Plataforma de Suport a la Querella Argentina País Valencià, Comissió Cívica per la Recuperació de la Memòria Històrica i la Coordinadora d’Associacions per la Memòria Democràtica del País Valencià, llegiren un manifest unitari, el qual podeu trobar a continuació.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt