El GRMHC participa en la commemoració del Día de la Memòria del País Valencià en un acte de record a les víctimes de la Guerra Civil i la dictadura franquista a Almassora

El 28 de març és el día de commeració de la memòria històrica al País Valencià, en record de la mort en la presó de l’estimat poeta Miguel Hernández i dia també de record de les víctimes de la Guerra Civil i la dictadura franquista. Almassora ha commemorat amb un acte públic aquesta data, amb la participació del GRMHC per part del company Joan Piñana.

L’Ajuntament, veïnat, alumnat i professorat de l’IES Álvaro Falomir i de l’IES Vila-Roja d’Almassora, amb el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, han fet diversos parlaments al voltant de la justícia, la veritat i la reparació de les víctimes. Finalment, una ofrena de flors a la seua memòria i record en l’Arbre a les víctimes del carrer Sant Marc, ha tancat l’acte.

A continuació es mostra la Crida que ha llegit el nostre grup a l’acte:

Powered By EmbedPress

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt