Els Ports: franquisme i repressió, ciutadania i memòria

Onada edicions ha editat en la seua col·lecció “Biblioteca dels Ports” el llibre Els Ports: franquisme i repressió, ciutadania i memòria, de Joan Lluís Porcar, un projecte editorial impulsat pel Centre d’Estudis dels Ports.

Aquesta publicació que relaciona investigació i memòria històrica dedica una part important al primer terç del segle XX, la guerra civil, el franquisme i la repressió a la comarca dels Ports, aportant aspectes interessants i innovadors. L’última part del llibre està dedicada a reflexions i propostes sobre els espais de memòria amb les seues possibilitats culturals, educatives i turístiques que poden ser interessants per al desenvolupament de la comarca, també a un estudi sobre les fosses de la guerra civil i la repressió al territori, i a altre estudi comparatiu sobre les dues memòries presents a la comarca, la nomenclatura i simbologia democràtica enfront de la franquista que encara habita al nostre paisatge. Finalment hi ha un capítol dedicat a totes les persones, testimonis, investigadors que han col·laborat, aportat informació i documentació i han fet possible aquest treball.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top
    Scroll to Top