Acte contra la impunitat Franquista

 image

Més de 200 persones es van reunir el passat 23 d’abril a la plaça de la Pau de la ciutat de Castelló convocades per la Plataforma contra la Impunitat del Franquisme, impulsada pel Grup per la Recerca de la Memòria Histórica de Castelló.

L’acte va contar amb una mostra de panells de l’exposició del nostre grup sobre les víctimes de la repressió franquista, i amb la participació de nombrosos familiars de víctimes del franquisme que ens van donar el seu testimoniatge i en alguns casos van contactar amb el nostre grup per sol·licitar informació i documentació dels seus familiars.

María Fabra, periodista de El País, va presentar l’acte explicant la situació actual de les víctimes de la repressió i la Impunitat del Franquisme a l’Estat Espanyol. A continuació el poeta, fill de repressaliat executat, Olivier Herrera, va pendre la paraula i va llegir unes emotives poesies  que van donar pas a la lectura del manifest a càrrec de Carles Santos, músic i compositor internacional.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt