Actualitzat el Cens de víctimes de la guerra civil i el franquisme de les comarques de Castelló

El cens de víctimes de les comarques de Castelló, és un projecte elaborat des de fa més de 20 anys per Juan Luis Porcar, membre del GRMHC. Resultat de l’anàlisi i consulta de bibliografia especialitzada, fonts arxivístiques i documentals i investigació pròpia. Inclou informació relativa a les víctimes de la Guerra Civil i el Franquisme a l’àmbit territorial de les comarques de Castelló i de víctimes amb veïnatge en la província de Castelló represaliades o desaparegudes en altres llocs de l’estat.

Actualment document més de 7.000 víctimes de les quals prop de 300 són dones, més de 1.500 víctimes són conseqüència de la repressió franquista i més de 3200 a causa de casuístiques relacionades amb la guerra i el front de batalla.

Es pot cercar per diferents camps d’informació com el nom i cognoms, data de defunció, municipi de residència de la víctima, lloc de la mort i tipologia repressiva o de la mort.

Podeu consultar en cens en

Base de dades de víctimes de la Guerra Civil i el Franquisme

Per a qualsevol consulta sobre el cens escriure a

memoriac@memoricastello.cat

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt