Concert “Cançons contra l’oblit” de Pau Alabajos

Divendres 25 de novembre de 20:00 a 21:30 va tindre lloc al teatre del Raval de Castelló el concert de Pau Alabajos “Cançons contra l’oblit” organitzat pel GRMHC amb la col·laboració de la CGT. El cantautor torrentí va oferir una singular incursió musical al voltant de la memòria.

El nombrós públic assistent va gaudir de versions de cançons d’Ovidi Montllor, Raimon, Maria del Mar Bonet i Lluís Llach. També de cançons del mateix autor sobre memòria històrica com ara Lletania i Mar de marbre que apareixen en el seu darrer i magnífic disc “Les hores mortes” .

El recital va ser presentat pel membre del GRMHC i de la CGT, Joan Pinyana qui va tindre unes paraules de record I homenatge cap a totes les dones que van patir la repressió franquista i per a les que en l’actualitat pateix la xacra de la violència de gènere.

Aquest concert va ser l’acte de cloenda de les XX Jornades de Memòria Històrica de Castelló organitzades pel nostre grup de l’any 2022.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top