Conferència “La Guerrilla antifranquista. L’Agrupació Guerrillera de Llevant- Aragó (AGLA)”

Dijous 10 de maig a les 19:00 en el Col·legi Major Rector Peset a València, va tindre lloc la conferència “La Guerrilla antifranquista. L’Agrupació Guerrillera de Llevant-Aragó (AGLA)” amb la participació de Raül González Devís, membre del GRMHC, doctor en història i expert en resistència antifranquista. L’autor del llibre va estar acompanyat per Mª Ángeles Molina, neta de “la madre”, dona excepcional que va ser enllaç de l’AGLA a les comarques castellonenques i referent indiscutible per al moviment de la guerrilla antifranquista. L’enllaç a la conferència completa el podeu trobar en el canal de YouTube de CAMDE-País Valencià : https://www.youtube.com/watch?v=bIjmD_1yyRk

Aquest acte es va realitzar dins del programa del II Cicle de Conferències de la Memòria organitzades per la Coordinadora d’Associacions per la Memòria Democràtica del País Valencià, dins de la qual està el nostre grup, i per la Universitat de València.

El nombrós públic que va participar en les jornades posa de manifest l’interès que desperta el tractament rigorós d’aspectes de la Guerra d’Espanya,així com la llarga dictadura franquista i l’exili o la deportació. El coneixement d’aquests i altres aspectes del passat comú són fonamentals per comprendre el període més negre de la història d’Espanya, alhora que explica el present en aquells aspectes no superats del passat.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt