Congrés Biografies de Guerra i Postguerra

 

Membres del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló van participar en el Congrés Biografíes de Guerra i Postguerra: Fonts per al seu estudi, que es va celebrar el 15, 16 i 17 de novembre de 2012 a la Universitat Jaume I i al Centre Cultural Octubre a València. El Congrés coincideix també amb la IV Trobada d’Investigadors de la Comissió de la Veritat.

La primera jornada va contar en la sessió de comunicacions amb la ponéncia de Ramón García sobre el científic castellonenc José Royo Gómez. A la segona jornada van participar Raül González Devis en un debat sobre la Pastora en el qual Raül va analitzar l’ús de les fonts històriques per a l’estudi de la guerrilla entre altres aspectes. A la sessió de comunicacions Josep Miralles va analitzar alguns aspectes de la repressió de carlistes durant el franquisme i Juan Miguel Palomar va presentar un audiovisual d’un testimoniatge sobre la Batalla de Llevant.

A la tercera jornada celebrada a València Maribel Peris va participar en una taula rodona baix el títol “La llei de la memòria històrica, present i futur”.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top
    Scroll to Top