Conveni signat entre el GRMHC i Platges de Nules. Moviment-Associació per la defensa del patrimoni natural i cultural

El passat dissabte 13 de maig es va signar el conveni entre el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló i Platges de Nules. Moviment-Associació per la defensa del patrimoni natural i cultural, per part de Maribel Peris i Juan Luis Porcar, com a presidenta i secretari del GRMHC, i Miguel Ángel Sanz, secretari de l’associació Platges de Nules.

Aquest conveni pretén crear una relació de col·laboració entre la “Assoc. Platges de Nules” y el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló y dar forma a  la comissió tècnica per a l’organització de les  “Jornades de Memória Històrica La Batalla de Llevant” i estudiar possibles àmbits de col·laboració i intercanvi d’informació en els projectes de memòria oral desenvolupats per les dues associacions.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt