Debat organitzat per Socialisme Segle XXI a València sobre Memòria Històrica

Dijous passat 23 de febrer diversos membres del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló van acudir a la xarrada-debat organitzada a València per l’associació Socialisme Segle XXI convidats per Andrés Piqueras, professor de Sociologia de la Universitat Jaume I de Castelló.

La xarrada va estar a càrrec de Maribel Peris i Juan Luis Porcar i en ella es van abordar les diferents vies judicials empleades pels familiars de les víctimes del franquisme i per les associacions de Memòria Història. De la mateixa manera es van tractar el punts més destacables de l’acte contra Baltasar Garzón i es va ressaltar la participació del Grup en el procés, amb l’aportació d’un testimoniatge com part de la defensa.

El debat, amb una nombrosa assistència, es va caracteritzar per una animada participació i gran implicació per part del públic.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt