Excursió als masos i molíns del riu Monlleó i escola del Canto

 

El passat 24 de març membres del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica, de l’associació Grevol i aficionats a la muntanya van realitzar una excursión als masos i molins del Monlleó i a l’Escola del Cantó al terme de Benassal.

Al mas del Tormo van recollir a Amadeo, el masover, que ens va fer de guía durant tota l’eixida. Van visitar el mas de Monlleó, annex al qual Amadeo ens va informar de l’existència d’ossos humans, que recollits que membres de l’expedició mitjançant el contacte amb l’arqueòleg Ferràn Arasa van ser portats al Servei d’Arqueologia de la Diputació de Castelló on es va catalogar el jaciment i ens van informar que podía tractar-se d’una necrópolis andalusí.

Van visitar també els molí del Pas, i després l’antiga escola rural del Canto construïda en temps de la Segona República, el mas del Canto, el mas de Bitxo i les pintures prehistòriques de Racó de Nando.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top