Dijous de Teatre al Raval “Los que comen tierra” i posterior col·loqui amb la participació del GRMHC

Dijous 12 de gener a les 19:30 h en el Teatre del Raval a Castelló dins del cicle de teatre “Dijous de teatre al Raval” es va representar la peça LOS QUE COMEN TIERRA de La Zafirina Teatre organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló. Aquest espectacle combina tres punts de vista d’un mateix lloc: una fossa comuna. Tres moments d’espera. L’espera per descansar, l’espera per aconseguir les restes d’un familiar i l’espera per a ser executat. La posada en escena es basa en tres moments crucials dels protagonistes d’aquesta història. Principalment, en el treball interpretatiu dels actors i actrius, i en el text, en la unió de les paraules amb les imatges. Una obra que dona veu a les persones que un dia la van perdre i que parla de la dignitat i de drets humans. 
Després de la representació es va dur a terme un col·loqui amb la participació de Juan Luis Porcar membre del GRMHC; Miriam Salmerón, advocada especialitzada en crims de lesa humanitat; Miguel Mezquida, arqueòleg d’Arqueoantro, empresa que ha realitzat part de les exhumacions al cementeri de Castelló;  i Carmen Arnal, neta de Rafael Prades Trueba represaliat pel franquisme, afusellat i soterrat a la fossa del cementeri civil de Castelló, el qual ha sigut la primera víctima franquista identificada en la primera campanya d’exhumacions en aquest cementeri.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt