El GRMHC invitat a una exposició sobre la maternitat d’Elna al Parlament Europeu a Bruxel·les

 

El Grup Primavera Europea (Equo-Compromís-Els Verds) del Parlament Europeu va invitar al Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló a una visita al Parlament Europeu el 21 i 22 de juny amb motiu de la celebració d’una jornada sobre memòria histórica que recordava la maternitat d’Elna.

Com a representat del GRMHC va viatjar Juan Luis Porcar, que va participar en totes les activitats de les jornades. El día 21 es va inaugurar l’exposicióElisabeth Eidenbenz y la maternidad suiza de Elna, que reinvindicava l’ajuda humanitària durant la guerra civil espanyola i posteriorment l’assistència a dones embaraçades republicanes espanyoles i juevas, dels camps de concentració francesos i alemanys posteriorment. Posteriorment es va celebrar el col·loquiCuando nosotras eramos las refugiadas: Elisabeth Eidenbenz y la maternidad suiza de Elna, amb la participación de l’alcalde d’Elna, Nicolás García, l’historiador Luis Expósito i els filòsofs Manuel Reyes Mate i Josep Maria Terricabras. Al día següent va concloure la jornada amb una visita oficial al Parlament Europeu.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top
    Scroll to Top