Les veus del passat, memòria històrica a Les Coves

El passat 18 de juny es va celebrar “Les veus del passat”, jornada que organitza l’associació cultural Tossal Gros per debatre i reflexionar al voltant de la recuperació de la memòria històrica al nostre territori.

El GRMH de Castelló, i el Grup de Recuperació de la Memòria Històrica del segle XX de Benassal van presentar en  el Saló d’actes de la Caixa Rural de Les Coves de Vinromà, el seu treball de recerca i recuperació de memòria.  Van intervenir  Laura Villaplana per part de l’associació i  Maribel Peris, Juan Luis Porcar, Pilar Vidal , i Oscar Vives per part dels grups de memòria.  L’acte va contar amb la presència de més de 50 persones i va continuar amb un interessant debat sobre la memòria amb participació del públic assistent. En finalitzar es va inaugurar l’exposició “Experiments de la Legió Còndor a l’Alt Maestrat, 1938: Albocàsser, Ares, Benassal i Vilar de Canes” a l’Esglèsia Vella.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top