El GRMHC participa en un curs d’estiu sobre memòria històrica a Alacant

 

Maribel Peris, com a representat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló va participar juntament amb el catedràtic de la Universitat d’Alacant Josep Miquel Santacreu i Matias Alonso, representant del GRMHV, en una taula rodona d’entitats memorialístiques exposant la trajectòria i els projectes actuals del GRMHC.

Aquest I Curs d’eines i recursos per a investigar la memòria democràtica valenciana celebrat a la Universitat d’Alacant entre el 24 i 28 de juliol s’emmarca entre les activitats impulsades per la Càtedra Interuniversitària de Memòria Democràtica. L’objectiu del curs és contribuir a formar els investigadors, els docents, els membres de les associacions memorialístiques i els ciutadans en la recerca dels elements que conformen la memòria democràtica valenciana.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt