El Grup es persona a la causa iniciada pel jutge Garzón

RODA DE PREMSA DEL GRUP PER LA MEMÒRIA PER LA SEUA PERSONACIÓ EN LA CAUSA JUDICIAL INICIADA PEL JUTJE GARZÓN

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló va celebrar dissabte 20 de setembre de 2008 una roda de premsa per informar de la seua personació en la demanda interposada a l’Audiència Nacional per associacions de memòria històrica i particulars per investigar els milers de casos de desapareguts i víctimes de la repressió conseqüència de la guerra civil i el franquisme.

L’acte va contar amb el suport de diversos familiars de víctimes de la repressió i desapareguts a les comarques de Castelló.

Maribel Peris va explicar els arguments ètics i jurídics de l’assocació per a personar-se en la causa judicial i Juan Luis Porcar va presentar el cens de víctimes de la repressió franquista a les comarques de Castelló, un treball d’investigació que ha comptabilitzat un total de 1.335 repressaliats.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt