Excursió al Pont Romà de Vistabella

 

El passat diumenge dia 17 de juny membres del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, juntament amb altres aficionats a la muntanya vam fer una nova excursió pels termes de Vistabella i Mosquerola.

Després de deixar els cotxes al començament de la ruta del Pont Romà emprenguérem la caminada fins a l’anomenat pont que creua el riu Monlleó i que separa les províncies de Castelló i Terol. Un cop creuarem el riu vam començar la pujada fins al Mas de les Calçades, habitat fins a fa uns anys, on vam fer una parada per a veure el mas i per a esmorzar a sota d’un cirerer.

Ja a la baixada, desfent el camí fet avanç vam anar al mas d’El Pont on vam aprofitar per a dinar i descansar. Tot seguit seguirem la ruta fins al mas Noguera, que en el seu dia va ser una remunta, i on vam poder veure la seua gran era, a mes a mes d’escoltar l’historia de l’atracament dut a terme en aquest lloc per maquis.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt