Exposició Castelló Republicà Arquitectura i Urbanisme del 15 al 26 setembre a Les Aules

Del 15 al 26 de setembre del 2021 va romandré l’exposició “Castelló Republicà. Arquitectura i Urbanisme” a l’espai cultural Les Aules de la Diputació Provincial de Castelló a la ciutat de Castelló de dilluns a dissabte de 10:00-14:00 i de 17:00-20:00. La seua inauguració va ser dimecres 15 de setembre a les 19:00. Aquesta exposició és una de les activitats dins de les XIX Jornades de Memòria Històrica de Castelló “90 Aniversari de la II República” organitzades pel GRMHC.

L’exposició vol recuperar part d’un patrimoni material històric de la ciutat de Castelló: els vestigis de l’arquitectura i de l’urbanisme dels anys 30 a la nostra ciutat. L’objectiu de l’exposició no ha estat fer un estudi dels corrents artístics del període, ni tampoc analitzar l’ús de materials o de recursos tècnics, sinó recuperar la memòria històrica d’un període democràtic, malauradament breu, a través de les edificacions que s’hi van alçar.

El catàleg de l’exposició va obtenir al 2019 el Premi Institut Obrer de la Societas Coral el Micalet.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt