Exposició de les víctimes de la repressió franquista a Vinaròs

 

Exposició de les víctimes de la repressió franquista a Vinaròs 

Divendres 1 d’abril es va inaugurar a la Fundació Caixa Vinaròs l’exposició del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló sobre les víctimes de la repressió franquista a les comarques de Castelló.

Aquesta mostra forma part de les Jornades “VINARÒS: 80 ANYS DE LA II REPÚBLICA, 75 ANYS DE LA GUERRA CIVIL, 36 ANYS DE LA TRANSICIÓ” que organitza la Fundació Caixa Vinaròs durant els mesos d’abril i maig de 2011.

La Fundació Caixa Vinaròs acull també en el marc d’aquestes jornades les exposicions “El legado de la guerilla” (1942-1952) de Juan Plasencia, “Cartells de la guerra civil” i “Vinaròs a l’època de Franco”.

S’organitza també paral·lelament el cicle de conferències “L’ESPANYA DEL SEGLE XX: REFLEXIÓ HISTÒRICA” amb destacats historiadors i investigadors com José Ramon Sanchis, Rosa Monlleó, Angel Baamonde, Walther Bernecker i Manuel Aznar que tractaràn diferents temes com la memòria històrica, la II República, la Guerra Civil, els maquis i la literatura i cultura de l’exili.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt