Presentació del llibre “Cultura exiliada”

 

El passat dijous 12 de maig es va presentar al Saló d’Actes de l’Institut Francisco Ribalta el llibre publicat per la Universitat Jaume I i la Diputació de Castelló “La Cultura Exiliada”

Aquesta publicación recull les ponències presentades al Congrés Cultura i Exili que es va celebrar a desembre de 2009 a Castelló i Sogorb en el marc del cicle de congresos “Setenta años después” en commemoració de la guerra civil espanyola.

Més de 60 persones van assistir a la presentació del llibre a càrrec de tres dels seus editors, Lluís Meseguer, Santiago Fortuño i Juan Luis Porcar, i de la directora de l’Institut, Paloma Segura.

La publicación recull una important recull d’articles de membres del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló com Lluís Meseguer, Francisco Mezquita, Raúl González Devis, Joan Miquel Palomar, Juan Bautista Bellido, Maribel Peris, Joaquín Varea i Juan Luis Porcar, que analitzen des de diferents perspectives com la memòria oral i la investigació històrica diversos aspectes de la guerra civil, la repressió franquista i l’exili a les comarques de Castelló.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top